Restaurant Carpe Diem

Contact Bel ons
Gun uzelf een moment van plezier aan een heerlijke tafel

Carpe Diem: gastronomisch restaurant in Moeskroen

U bent op zoek naar een plaats om van een goede maaltijd te genieten, samen met uw familie, vrienden of collega's? Afspraak bij Carpe Diem, ons gastronomisch restaurant in Moeskroen! U krijgt de gelegenheid om te genieten van heerlijke gerechten in een modern en warm kader.

Het restaurant

Met drie zalen en ongeveer 60 plaatsen is ons restaurant zowel geschikt voor maaltijden in kleine groepjes als voor zakendiners. Binnen wacht u een chique en elegant kader. Op mooie dagen kunt u ook genieten van ons terras, zowel rustig als zonnig.

De keuken

Carpe Diem is voornamelijk een zeevruchten- en visrestaurant, onze twee grote specialiteiten. Wij serveren smakelijke gerechten, bereid met kwalitatief hoogwaardige en verse producten. We kopen onze ingrediënten aan bij lokale producenten.

Menu's

Op het menu van ons restaurant  vindt u het beste van de hedendaagse keuken. Wij bieden u verschillende soorten menu's met 3 of 4 gangen, evenals elke middag een andere lunch. Voor kinderen hebben we bovendien een speciaal menu.

Om mee te nemen

Wilt u liever thuis genieten van de Franse haute cuisine? Geen probleem: ons gastronomisch restaurant serveert diverse afhaalmaaltijden voor 3 of 4 personen. Aarzel niet om onze heerlijke zeevruchtenschotels uit te proberen!

Faciliteiten

Gevestigd in Moeskroen is ons visrestaurant gemakkelijk te bereiken vanuit Kortrijk of Roubaix. We beschikken bovendien over een eigen parkeerplaats en over toegang voor personen met een handicap. Onze zalen kunnen ook geboekt worden voor privé of professionele events.

Breng ons een bezoekje

Neem op voorhand contact met ons op om uw tafel te reserveren. Wij verwelkomen u met plezier op:

  • dinsdag van 12u tot 15u
  • woensdag van 12u tot 15u
  • donderdag van 12u tot 15u en van 19u tot 21u30
  • vrijdag van 12u tot 15u en van 19u tot 22u
  • zaterdag van 19u tot 22u
  • zondag van 12u tot 15u en van 19u tot 21u30